Hirdetés
Szegeden 2018. március 12. 14:33

A vadasparkban már a nyári szünidőre hangolnak

Éppen csak elolvadt a későn jött hó, a vadasparkban viszont már a nyárra hangolnak. Mától lehet jelentkezni az állatkert nyári táboraira. Érdemes sietni, mert nagyon kedveltek a turnusok, a többségük gyorsan be szokott telni.

Évek óta nagyon népszerűek a szegedi gyerekek körében a vadaspak szünidei táborai. Az ország legnagyobb vidéki állatkertje mától várja azoknak az általános iskolás gyermekeknek a jelenkezését, akik szívesen töltenének el öt napot a Szegedi Vadaspark nyári táborában, szeretnének az állatok közelében lenni, újabb ismereteket szerezni a természetről és nem riadnak vissza az állatok gondozásától, takarításától sem. A részvétel egyik feltétele, hogy a jelentkező gyermek az általános iskola 1. osztályát elvégezze.

Az ötnapos turnusok programjai hétfőtől-péntekig, naponta 8–16 óráig tartanak. Napi háromszori étkezést is biztosítanak tízórai, meleg ebéd és uzsonna formájában. A programok legnagyobb része a szabadban zajlik, ám tartós eső esetén fedett helyiség is rendelkezésre áll.

Jelentkezni mától a 62/542-530 és 30/279-4291-es telefonszámokon lehet.

A 30 ezer forintos részvételi díj tartalmazza a foglalkozások költségeit, a napi háromszori étkezést és a gyermek nevére szóló, vadasparki éves bérletet, amely korlátlan számú belépésre jogosít.

Az első turnus június 18-án, az utolsó augusztus 27-én indul, ha legalább tizenöten jelentkeznek egy-egy turnusra.

A jelentkezés, tekintve a nagyszámú érdeklődőt, a sorrendiség betartása miatt, csak ezen a módon – tehát telefonon – lehetséges, személyesen nem fogadnak el jelentkezéseket. A telefonon történt bejelentkezés egy előzetes regisztrációt jelent.

Fotó: Szegedi Vadaspark/Endrédi Lajos

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Szegedi Vadaspark