Hirdetés
Hirdetés
Művház 2018. március 12. 14:11

Budapesten is bemutatják a szegedi Tartuffe-öt

Áprilisban a fővárosi nézők előtt is bemutatkozik a REÖK népszerű színházi előadása, a Tartuffe. A független színházi szcéna legnívósabb befogadóhelyszíne, a Jurányi Ház várja az alkotócsapatot és nézőket.

Hirdetés

Lassan egy éve töretlen a népszerűsége a REÖK Tartuffe-előadásának, amely Moliére legnépszerűbb komédiájából született, sajátos látványvilággal és mondanivalóval, Parti Nagy Lajos átiratában. A jegyeket az előadásnapok meghirdetésekor szinte azonnal elkapkodják, rengetegen látták már a produkciót, köztük számtalan középiskolás diák is.

Az előadás jóhíre egészen Budapestig jutott, ahol április 16-án a független színházi szcéna legnívósabb befogadóhelyszíne, a Jurányi Ház várja az alkotócsapatot és a nézőket. Herczeg T. Tamás rendezésében, főbb szerepekben többek közt Kancsár Józsefet, Balog Józsefet, Csorba Katát láthatják a nézők.

A fővárosi vendégjáték előtt, március 25-én és 26-án is lesz lehetősége a szegedi közönségnek megnézni a darabot a Reök-palotában.

Nyáron sem kell nélkülözniük a szegedi nézőknek a francia humort, Moliére másik népszerű komédiáját, az Úrhatnám polgárt viszi színre ugyanez a csapat. Az előadást REÖK Szabadtéri Színpadon láthatják a nézők július 20-án, 21-én és 22-én.

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: REÖK színház
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés