Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2018. március 9. 21:08

Feljelentést tett a volt szocialista miniszter, Lévai Katalin ajánlóívei miatt egy jobbikos képviselő

A Medgyessy-kormány esélyegyenlőségért felelős tárca nélküli minisztere most a Lendülettel Magyarországért nevű pártjával próbál indulni a választáson. Több mint gyanús, hogy a Fideszből segítik.

Hirdetés

Választás rendje elleni bűncselekmény, valamint a személyes adattal való visszaélés gyanúja miatt feljelentést tett a rendőrségen Szávay István Jobbikos országgyűlési képviselő Lévai Katalin, a Lendülettel Magyarországért nevű párt elnökének hamisított ajánlóívei miatt.

A politikus pénteki Facebook-bejegyzésében azt írta, több lapon is pontosan, sorrend tekintetében is megegyeztek a nevek a Jelen Tamás fideszes képviselőjelölt által leadott ajánlóíveken szereplő nevekkel. A képviselő szerint ezért „több, mint valószínű”, hogy a Fidesz kampánycsapatából valaki átadta az őket jóhiszeműen támogató polgárok adatait, aláírásaikat pedig Lévai Katalin íveire hamisították.

Ez Szávay István szerint felveti a választás rendje elleni bűncselekmény, valamint a személyes adattal való visszaélés bűncselekményének alapos gyanúját, ezért pénteken feljelentést tett a XIV. kerületi ügyészségen.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fidesz Jobbik kampány Választás 2018 Lendülettel Magyarországért Lévai Katalin Szávay István
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés