Hirdetés
Szegeden 2018. március 8. 12:17

Hamarosan Szófiába és Bécsbe is indul zöldbusz Szegedről

Március második felétől közvetlenül is eljuthatunk busszal Szegedről Szófiába: a naponta induló járatok menetideje 8 óra 25 perc lesz. Bécsbe pedig bő ötórás lesz az út.

A FlixBus európai mobilitási szolgáltató hamarosan új, közvetlen csatlakozásokat biztosít Szeged és Bécs, illetve Szófia között. Ausztriába és Bulgáriába napi rendszerességgel indulnak majd buszok március 23-tól.

A FlixBus 2016 nyarán vezette be szolgáltatását Magyarországon, gyors növekedést követően tavaly már 13 ország több mint 100 célállomására kínált közvetlen összeköttetést Budapestről.

A vállalat most tovább bővíti hálózatát a kelet-európai régióban és legújabb piacát, Bulgáriát is összeköti magyar városokkal, például Szegeddel. Ausztria irányába szintén fejlesztések történtek: Grác Budapestről válik elérhetővé, Szegedről pedig már naponta két zöld busz indul majd Bécsbe március második felétől.

A szegedi kínálatunk bővítésével lehetőségünk nyílik rá, hogy még több magyar embernek teremtsünk kényelmes és megfizethető utazási lehetőséget – mondta el Arany László, regionális ügyvezető igazgató.

Szegedről március második felétől már négy külföldi város lesz közvetlenül elérhető zöld távolsági buszokkal: Bécs, Szófia, Arad és Temesvár.

A FlixBus ugyanolyan minőségű szolgáltatást biztosít flottájának minden járművén. Az ingyenes WiFi, kényelmes ülések, nagy lábtér, klíma, konnektor és mosdó alapfelszereltségnek számít a buszokon. 

A foglalások módosítása rugalmas, az indulás előtti 15-ik percig lehetséges. Egy nagy poggyász és egy kézitáska ingyenesen szállítható. A jegyeket nem szükséges kinyomtatni, a check-in okostelefonon felmutatott QR kóddal is lehetséges.

Részleteket és pontos menetrendet itt talál!

 

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!