Hirdetés
Szeged 2018. március 8. 10:00

Változékony, de egyre enyhébb lesz az idő

A hidegek már elkerülnek bennünket, de a kellemes tavaszi időre még várnunk kell. Az elkövetkező napokban igen változékony lesz az idő, sokszor kell csapadékra számítani. Néha a szél is megélénkül majd. A hétvégén már 16 fokra számíthatunk.

Csütörtök délelőtt erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Többfelé fordul elő eső, zápor. Délután nyugat felől csökken a felhőzet, egyre nagyobb területen süt ki a nap. Az ÉNy-i szél megélénkül. Erősödik a nappali felmelegedés: 5 és 11 fok között alakul délután a hőmérséklet.

Pénteken változóan felhős idő lesz, ÉK-en lehet a legtöbb felhő - itt kisebb csapadék is kialakul. Élénk lesz a nyugati légmozgás. 7 és 14 fok közötti értékeket mérhetünk.

A hétvége mindkét napján gyakran lesz erősen felhős az ég. Szombaton elszórtan, vasárnap szórványosan fordul elő záporeső. A DNy-i szél erős lesz. Tovább melegszik a levegő: szombaton 14, vasárnap már 16 fok körül várható a csúcsérték

Hétfőn délelőtt nagyrészt napos, délután felhős idő valószínű. Délután szórványosan lehet zápor, sőt egy-egy zivatar is kitörhet. 15 fok ígérkezik.

Forrás: koponyeg.hu

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: időjárás meteorológia