Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2018. március 7. 20:05 Forrás: MTI

Szél Bernadett: Április 8-án mindenkinek meg kell mozdulnia a változásért

Szerinte ha az LMP, a Jobbik, valamint az MSZP és a DK megegyezik a koordinációban a választáson, akkor megszorongathatják Orbán Viktort és kormányát.

Hirdetés
Hirdetés

Az LMP miniszterelnök-jelöltje szerdán futásra invitálta az embereket a Margitszigetre. A politikus az eseményen Pitz Dániellel, a Lehet Más a Jövő elnökségi tagjával közösen beszélt újságíróknak. Pitz Dániel a tömegsport támogatásának szükségességéről beszélt, hangsúlyozva a mozgás fontosságát az egészségmegőrzésben is. 

Szél Bernadett kérdést kapott az LMP másik társelnöke, Hadházy Ákos ingatlanvásárlási törekvésével kapcsolatos sajtóhírével kapcsolatban. Szél Bernadett azt felelte: amit a propagandasajtó az LMP politikusairól állít, annak általában a fele sem igaz vagy az egész hazugság. Ha az LMP erősödik, támadni próbálják – mondta, és sajtószabadságot, demokráciát, jogállamot követelt. 

A jobbikos Dúró Dóra korábbi kijelentését, amely szerint az LMP-nek nincs elég ereje a kormányzáshoz, úgy kommentálta: pártja a következő hetekben azért dolgozik, hogy legyen elég támogatójuk a korszakváltáshoz. 

Kijelentette azt is: a Jobbikkal és más hagyományos pártokkal nem készül közös kormányzásra, „értékrendi elköteleződés” nincs ezen pártok között, de ha a három erőközpont megegyezik a koordinációban a választáson, akkor megszorongathatják Orbán Viktort és kormányát. Az LMP háromoldalú tárgyalást szorgalmaz, amelyen az MSZP szóba áll a Jobbikkal, és amelyre az MSZP a szövetségesével, a DK-val egyeztetett állásponttal érkezik – közölte.

(fotó: MTI/Mónus Márton)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: DK Jobbik kampány LMP MSZP Szél Bernadett Választás 2018

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés