Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2018. március 6. 17:32 Forrás: MTI

A Magyar Posta a tavalyinál 20 százalékkal több csomagra számít húsvétkor

Azt írják a közleményükben, hogy ugyanúgy nagy figyelmet fordítanak a csomagok kezelésére és kézbesítésére, mint karácsonykor.

Hirdetés

Azt írják: 2017-ben telephelyeket létesítettek és bővítettek, eszközöket szereztek be, illetve növelték a csomagátvevőhelyek számát, emelték a csomagautomaták kapacitását. Az elvégzett fejlesztések a gyors és hatékony csomagfeldolgozást szolgálják – emelték ki.

A cég több mint háromezer csomagátvevőhellyel rendelkezik az országban: postákon, csomagautomatáknál, Mol-töltőállomásokon, Coop-üzletekben lehet küldeményeket feladni – ismerteti a közlemény.

A Posta 2017-ben 40 millió darab küldeményt kézbesített.

Közleményük szerint a cég 2018-ban folytatja logisztikai fejlesztéseit, az év végi kiemelt szezonra egy új csomagfeldolgozó gépet is munkába állít, amely jelentősen bővíti az automatizált csomagfeldolgozási kapacitást – jelezték a közleményben.

Az utóbbi években az ünnepi időszakokban, különösen karácsonykor a Magyar Postának többször komoly nehézségeket okozott a feladott csomagok kézbesítésével való megbirkózás, számos híradás és beszámoló szólt arról, hogy sokan voltak, akik nem is kapták meg időben a feladott küldeményeket, ajándékokat.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: csomag Magyar Posta posta ünnep húsvét

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés