Hirdetés
Kék hírek 2018. március 6. 13:45

Az üzletből sem jutott ki a ruhatolvaj

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgattak egy helybeli férfit, aki a hétvégén egy szegedi üzletből ruhaneműket próbált meg ellopni. Már a biztonsági őrök fülön csípték.
Hirdetés

A megalapozott gyanú szerint a 24 éves férfi vasárnap, késő délután ment be a ruhaüzletbe, ahonnan ingeket, nadrágot és egy kabátot akart lopni úgy, hogy azokat a táskájába és a ruhája alá rejtette. A bolt biztonsági személyzete ezt észrevette, és felszólította a gyanúsan viselkedő fiatalt, hogy pakolja ki a táskáját. Válaszul a férfi egyikőjüket fellökve kimenekült az üzletből. A biztonsági szolgálat munkatársai a bevásárlóközpont folyosóján azonban feltartóztatták. A férfi még ekkor is igyekezett ellenállni, és egy csavarkulccsal rátámadt az egyik biztonsági őrre, aki ennek következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

A bejelentést követően a rendőrök a feltételezett elkövetőt elfogták, előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók a férfit őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A fotó illusztráció

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: rendőrség