Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. március 4. 16:12 Forrás: hvg

Egy őszinte felirat a szegedi forgalomban

A havas, csúszós utakon a legtöbb autós sokkal óvatosabban vezet. Akik nem biztosak magukban, azok még jobban odafigyelnek. És olyan is van, aki bevallja, az ilyen körülmények között rosszul vezet.

Hirdetés

A közlekedés az elmúlt napokban jelentősen lelassul a hónak és a csúszós utaknak köszönhetően. Szinte mindenki óvatosabban vezetett, hogy biztonságosabban célba érjenek.

A dolgot nehezíti, hogy senki autójára nincs ráírva, hogy az illető mennyire rutinos sofőr ilyen időben, és az óvatosság türelmetlenséget szülhet. Persze tegyük azt is hozzá, hogy a magukat rutinosnak mondó sofőrök egy része valószínűleg jóval kevésbé rutinos, mint amennyire magabiztosnak gondolja magát. – írja a hvg

Azonban visszatérve a probléma gyökeréhez: senki autójára sincs ráírva, hogy hogyan tud vezetni. Kivéve talán ezt a szegedi autóst, akit a hvg olvasója Zoltán fotózott le a városban.

Persze tudom, hogy az egész csak vicc, de kifejezetten jól esett egy ilyen "fricskát" olvasni egy olyan helyzetben, amikor a legtöbb autós azt hiszi, ő sokkal jobban vezet a csúszós utakon, mint a többiek – írta Zoltán.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: autó
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés