Színes 2018. március 2. 12:41

Rogán is kérdés lett az RTL Klub Fal című vetélkedőjében

1,2 millió forintot nyertek a játékosok azzal a Fal című vetélkedőben, hogy tudták Rogán Antal milyen járművel utazott Szabó Zsófi esküvőjére. Mint ne mondjunk, ezért ez elegáns alázás!

Hirdetés
Hirdetés

Rogán Antal helikopterezése nagy vihart kavart, azóta is sokan emlegetik. Azonban arra kevesen számítottak, hogy ez a repülés egyszer még kérdés lesz egy televíziós vetélkedőben. Pedig ez történt, számolt be az Index az RTL Klub új vetélkedőjéről.

Amennyiben valaki nem ismerné, a játék során először nem a kérdést, hanem a válaszokat ismerik meg a játékosok, és ez alapján kell kitalálni, hogy mi lehet a kérdés és megtippelni, a játékostársa tudja-e majd a helyes választ. Ebben az esetben a négy válasz így hangzott:

A. Jet-Skivel

B. Hőlégballonnal

C. Helikopterrel

D. A Progressz teherűrhajóval

"Elsőre én valami olyasmire tudok gondolni, hogy valamelyik filmben mivel menekült el akár a bűnöző, akár a nem tudom ki" – mondja a játékos.

- Akár a bűnöző? – kérdez vissza nagy vigyorral az arcán Sebestyén Balázs.

Ekkor jelenik meg Rogán Antal fotója a stúdióban a LED-falon, a játékos pedig hangosan elneveti magát.

Természetesen a játékos társa nagyon gyorsan megjelölte C választ. Hozzá kell tenni, hogy ilyen sebesen sem érkezett még megfejtés ebben a játékban.

Az egyik játékos azt is elmondja, hogy Rogánnak "amilyen kapcsolatai vannak, biztos, hogy űrhajóval is eljuthatott volna" az esküvőre. Ehhez Sebestyén Balázs azt teszi hozzá: „Lassan ott tartunk, hogy űrhajóval járnak.”

Természetesen gyorsan felidézték a repülés történetét, amelyet Rogán először még tagadni próbált. Végül elég nagy botrány kerekedett az ügyből, és mind a mai napig előkerül, most például egy játék kérdéseként.

A játékosok végül örülhettek, hogy ezt a kérdést kapták, hisz a jó válasszal 1,2 millió forintot nyertek.

A műsort itt nézheti meg

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fal Rogán Antal RTL KLub vetélkedő