Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. március 1. 12:55

Tízezren már alá is írták: változást akarnak!

Képriport
Szabó Sándor és Joób Márton tízezer aláírást adott le ma délben a választási irodán. A két baloldali jelölt bízik abban, hogy április 8-án eljön a változás ideje.

Hirdetés

Közel tízezer szegedi lés városkörnyéki támogató aláírását adta le ma délben az MSZP-Párbeszéd szövetség két szegedi országgyűlési képviselő-jelöltje, Szabó Sándor és Joób Márton. Az induláshoz ötszáz érvényes ajánlásra van szükség, ennek sokszorosát gyűjtötte össze a két ellenzéki jelölt.

Február 19-én, hétfőn kezdődött és március 5-éig lehet összegyűjteniük az ötszáz érvényes ajánlást azoknak, akik indulni szeretnének az április 8-ára kiírt országgyűlési választáson.

Az MSZP–Párbeszéd szövetség két jelöltje a választási iroda előtt a mögöttük álló tíz nap tapasztalaitról is beszámolt ma délben:

– Több kampányt végigcsináltam már, de ilyen nagymértékű támogatást és ennyi szeretet, mint, amit az elmúlt napokban tapasztaltam soha sem kaptam még a szegediektől és a térségben élőktől – mondta el Szabó Sándor, aki hozzá tette, bár ma leadják az ajánlóíveket, a következő napokban még találkozni fognak velünk a szegediek az utcákon.

– Szombat délután befejezzük az aláírásgyűjést, mert nem szeretnénk a hét végén zavarni a szegedieket. Ez sok ajánlás nagy bátorítást és megerősítést ad számunka, hogy jó úton járunk. Köszönjöük a támogatást!

Szabó Sándor beszélt arról is, hogy minden támogató aláírás mögött egy-egy emberi sors, tapasztalat és vélemény húzódik meg, majd összegezte is az elmúlt tíz nap tapasztalatait.

Elsőként azt emelte ki, hogy a szegediek elégedettek azzal, ahogyan Szegeden mennek a dolgok. A többség továbbra is ezt a nyugodt, békés és kiszámítható fejlődést szeretné támogatni.
– Erre biztos garanciát tudunk nyújtani Joób Mártonnal, hiszen hosszú évek óta a városért dolgozunk szövetségben Botka László polgármesterrel.

Másik fontos tanulság Szabó szerint az, hogy az emberek változást, kormányváltást szeretnének. A szegediek többségének ugyanis elege van a kiskirályokból, azokból, akik gyűlöletet vittek a családokba, akik baráti kötelékeket zúztak szét, és a többségnek elege van abból is, hogy nem működik az egészségügy és romlik az oktatás színvonala.

A legtöbb szegedinél kiveri a biztosítékot az egyre jobban elhatalmasodó korrupció, hiszen ebben a tekintetben ma már Európában az utolsó előtti helyet foglalja el Magyarország.

A szegediek többsége az elmúlt napokban megfogalmazta, azt szeretnék, hogy az egyéni választókerületekben mindenhol a legesélyesebb ellenzéki jelölt álljon ki a Fidesz jelöltjével szemben, mert csak így van esély arra, hogy megvalósuljon a kormányváltás.

– Azt gondolom, ez a tízezer aláírás is bizonyíték arra, hogy az emberek komolyan gondolják, változást akarnak. Azt kérem a szegedi választóktól, hogy április 8-án mindenki menjen el szavazni és bennünket támogassanak voksaikkal, hogy ez meg is valósulhasson.

Joób Márton, a Csongrád megye 2-es számú választókörzet képviselő-jelöltje is elmondta, hogy az egész térségben nagy szeretettel fogadták őket, ebben a rendkívüli hidegben is megálltak az emberek, hogy aláírásukkal támogassák a két demokratikus jelöltet.

– Számunkra nagyon fontos, hogy eljusson hozzánk és meg is halljuk az emberek véleményét, mert ezeket szeretnék beépíteni a programunkba. Én is arra bíztatok mindenkit, hogy jöjjön el szavazni április 8-án, mert egyértelműen látszik, ha magas a részvétel, az kedvező a demokratikus oldal jelöltjeinek. Szabó Sándoral együtt hiszünk abban, hogy ezt a választást meg fogjuk nyerni és eljön a várva várt változás.

Videónk is van! Nézze meg a Szeged Televízió riportját!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: ajánlószelvény Joób Márton MSZP Szabó Sándor Szeged Választás 2018
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés