Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2018. február 28. 18:38

Közösen szervez megmozdulást március 15-ére az MSZP, a Párbeszéd és a DK

Ők a Fővám téren lesznek délután háromtól. Egyre sűrűsödnek a nemzeti ünnepre szervezett fővárosi kampányrendezvények.

Hirdetés

Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd szövetség miniszterelnök-jelöltje egy Facebook-videóban hirdette meg, hogy közösen állnak ki március 15-én, ahol, a facebookos esemény alapján, a DK is ott lesz.

„Képzeljétek, lesz újra Békemenet! Az más kérdés, hogy éppen a gyűlöletkeltés feketeöves nagymesterei hirdetik a békét, amiért különben is, általában nem menetelni szoktunk, hanem egyszerűen csak kiállunk mellette.” – kezdi a videót Karácsony, aki szerint a kormánynak a hódmezővásárhelyi vereség után „tele van a gatyája”.

A miniszterelnök-jelölt szerint, ha a kormány és a kormánypártok erre válaszként mostantól háromszor olyan kemények lesznek, mint eddig, akkor nekik háromszor olyan kitartónak kell lenniük és ki kell állniuk az igazukért, egy békés, gyűlölettől mentes országért, egy szabad és igazságos világért.

Az ellenzéki megmozdulást Karácsony a nemzeti ünnepen, délután három órára, a Fővám térre hirdette.

Egyre mozgalmasabbnak tűnik a budapesti március 15-e: a Független Diákparlament múlt pénteki tüntetésén hirdetett újabb demonstrációt az Operához a nemzeti ünnepre, hétfőn Bayer Zsolt az Echo TV-ben hívott össze Békemenetet a Fidesz vásárhelyi választási veresége után, kedden pedig a Kétfarkú Kutya Párt hirdetett saját vicc-Békemenetet szintén erre a napra. A Fidesz pedig a Kossuth téren tart majd ünnepséget, ahol Orbán Viktor mondja a fő beszédet.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Demokratikus Koalíció Karácsony Gergely március 15. MSZP Párbeszéd Választás 2018
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés