Művház 2018. február 26. 20:34

Ötödjére lesz idén Kö7, újra megmutathatják magukat a szegedi diákok

Az 1990-es évek Középiskolás Művészeti Heteit újraélesztő programsorozat célja a találkozási és a szereplési lehetőség biztosítása a szegedi diákoknak.

Hirdetés
Hirdetés

2018-ban már ötödik alkalommal rendezik meg a Kö7 – Középiskolások Hete elnevezésű programsorozatot, ami a Szegedhez kötődő fiatalok éves kulturális eseménye. Az egyes programokat a város ifjúsági közösségi terei és kulturális intézményei közösen szervezik, és március ötödike és tizedike között tartják.

Az idei év központi témája a Kulturális Örökség Európai Évéhez kapcsolódva a retro. Az előző évekhez képest két új helyszín kapcsolódik be: az IH Rendezvényközpont, a Hungi Vigadó, a Szeged Városi Kollégium Székhelyintézménye és az Új Nemzedék Szegedi Közösség Tér mellett már a Szent-Györgyi Albert Agórában és a JATE Klubban is lesznek események.

A fiatalok február második jelentkezhettek szervezőnek, fellépőnek, kiállítónak, segítőnek, amivel az érettségihez szükséges közösségi szolgálati órák egy részét is teljesíthetik, a középiskolás vetélkedőre nevezett csapatok pedig a többi között az 50 éves Szegedi Ifjúsági Napokra is nyerhetnek napijegyeket.

Bővebb információkért ide és ide is érdemes kattintani.

A Kö7 szervezői a Szeged Televízió Körút című magazinműsorának legutóbbi adásában így beszéltek a rendezvényről részletesen:

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: D2 Hungi IH Rendezvényközpont Jate Klub kö7 kö7 2018 Középiskolások Hete Középiskolások Hete 2018 program programsorozat Szent-Györgyi Albert Agóra diákok iskola Új Nemzedék Szegedi Közösség Tér