Hirdetés
Színes 2018. február 22. 16:25

Kelemen Anna is indulni akar az áprilisi választáson

Ráadásul nem is akárhol, hanem egy nagyon erős körzetben próbál bejutni a parlamentbe az egykori pornószínésznő.

Hirdetés

Kelemen Anna nemrég gondolt egyet, és kitalálta, hogy politikai karrierbe kezd, és elindul az áprilisi országgyűlési választáson. Nem kellett ehhez más, csak 5000 lájk egy fotójára a Facebookon, ami persze pillanatok alatt össze is jött, úgyhogy a bulvárceleb be is jelentette, hogy a parlamentbe készül. Talán a nagy előd, Cicciolina olaszországi politikai karrierjét irigyelte meg.

Már a programjáról is lehet tudni ezt-azt: a Blikk szerint olyanokat mondott a TV2 Mokka című műsorában, hogy nem gondolkodik komoly politikai karrierben, de úgy érzi, képes hozzászólni döntésekhez. Meg, hogy a parlamentben több nőre van szükség az empátia miatt, és azért, hogy ne tengjen túl a tesztoszteron.

Sőt, még ilyeneket is mondott:

„Szeretném, ha többet mosolyognának az emberek, és azoknak a szeretkező, az élet napos oldalát néző embereknek a képviselője tudnék lenni, akik egy hiteles embert szeretnének.” 

És hogy mindezt hol próbálja majd képviselni?

Az egész áprilisi választás egyik legizgalmasabbnak ígérkező körzetében, a budapesti 1-esben. Itt indul a Fidesz-KDNP-s Hollik István, aki mostanra már összegyűjtötte aláírásokat, de Juhász Péter, az Együtt elnöke és Fekete-Győr András Momentum-elnök is ebben a körzetben méretné meg magát. 

Melléjük szállna be a közdelembe Kelemen Anna, aki a Facebook-oldalán azt is elárulta, hogy szombaton kezdi az aláírásgyűjtést, és „ha 100 ember jelentkezik péntek reggel 9 óráig az alábbi címen, személyesen hálálom meg” - bármit is jelentsen ez.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Szeged300
Cimkék: bulvár celeb Facebook Fekete-Győr András Hollik István Juhász Péter Kelemen Anna lájk pornószínésznő Választás 2018