Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. február 19. 17:15

Andy Vajna a Délmagyarban tartott eligazítást

Lencsevégre kapta olvasónk Andy Vajnát, aki hétfőn a Délmagyarország szerkesztőségébe látogatott. Pont a választási kampány finisében.

Hirdetés

Andy Vajna októberben vásárolta meg a Délmagyarországot, amivel a Fidesz elfoglalta a teljes vidéki sajtót, hiszen minden megyei lap kormányközeli vállalkozók, Fidesz oligarchák kezébe került. Vajna hétfőn a Délmagyar szerkesztőségébe látogatott és tartott eligazítást. Az időzítés talán nem véletlen, hiszen a választási kampány finisébe léptünk.

Egy olvasónk gyorsan le is fotózta a Szabadkai úti szerkesztőség udvarán Vajnát, és beküldte lapunknak a képet. Ezen a Délmagyarország gazdája, Andy Vajna mellett Bonifert Gábor főszerkesztő látható fehér ingben. Úgy látjuk, a magasabb férfi Ábrahám Gergely, aki Vajna kommunikációs és píár ügyeit intézi, a szemüveges férfi pedig Andreas Merz, a Délmagyarországot kiadó Lapcom vezérigazgatója. Azt nem tudjuk, kicsoda a háttal álló, és a telefonjával bíbelődő nő, de elképzelhető, hogy Vajna titkárnője, Ági, akivel a kaszinótulajdonos, médiamogul és filmügyi kormánybiztos pár napja a Story-gálán tűnt fel, amitől nem volt igazán elragadtatva a felesége, Vajna Tímea, aki ennek hangot is adott.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Andy Vajna Délmagyarország
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés