Hirdetés
Bulvár 2011. szeptember 8. 09:51

Tízezer eurós jutalom egy eltűnt kutyáért

Kész tízezer eurós jutalmat fizetni egy genovai szállodában eltűnt kutyájáért egy orosz család, nem csoda hát, hogy a liguriai város apraja-nagyja a vagyont érő ölebet keresi. Egyelőre sikertelenül.
Hirdetés

\"

    A liguriai kikötőváros rendőrsége, Oroszország konzulátusa, a helyi állatvédő egyesületek és Genova lakói mind Johnnyt keresik. Erre a névre hallgat az az öleb, amely az ötcsillagos Grand Hotel Savoia szállodában tűnt el gazdái szobájából. Az alig két és fél kilogramm súlyú, fekete-barna szőrzetű, orosz toy terrier Sztanyiszlav Ribcsinszkij moszkvai üzletember családjával érkezett a genovai luxushotelbe, ahol aztán ismeretlen körülmények között nyoma veszett.
    A rendőrség szerint miközben a család tagjai a városban sétáltak, valaki behatolt a szobájukba, és két pár Chanel cipővel és egy aranycsattal díszített övvel távozott. Az üzletember számítógépét és felesége ékszereit azonban nem vitte el. Ribcsinszkij kezdetben a szálloda személyzetére gyanakodott, és követelte a hotel igazgatójától, hogy kötelezze beosztottjait, vessék alá magukat  hazugságvizsgáló gépnek. Az igazgató ezt visszautasította, hangsúlyozva, hogy tökéletesen megbízik a munkatársaiban.
    A kutya augusztus harmadik hetében tűnt el. Az orosz üzletember most tízezer eurós jutalmat ajánlott fel annak, aki megtalálja. Azt sem  zárta ki, hogy kártérítést kér a szállodától, bár úgy nyilatkozott az olasz sajtónak, hogy a legvalószínűbbnek azt tartja: Johnnyt a "maffia rabolta el".
    "Johnny számunkra nem akármilyen kutya, családtagnak számít" - mondta az üzletember lánya, Jana.

hsj \\ krp

MTI 2011. szeptember 8., csütörtök 9:19

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!