Hirdetés
Ziccer 2011. szeptember 2. 08:39

Orbán Éva három centire volt a döntőtől

Orbán Éva mindössze három centiméterre volt attól, hogy bejusson a női kalapácsvetés döntőjébe a tegui szabadtéri atlétikai világbajnokságon, végül azonban a 13. helyen végzett
Hirdetés

Az augusztusi Universiadén új országos csúccsal (71,33 m) ezüstérmet szerzett magyar nehézatléta elsőre érte el legjobbját, 68,89 métert, másodikra 68,28-at dobott, harmadik kísérlete pedig érvénytelen volt.
    "Az első dobásra kellett volna építkeznem, de nem tudtam - nyilatkozta versenye után Orbán a magyar szövetség MTI-nek küldött beszámolója szerint. - Ahelyett, hogy javítottam volna, folyamatosan rontottam. A melegítésnél jól éreztem magam, ilyen probléma nem volt. Azt sem érzem hátránynak, hogy az Universiadét és vb-t számítva már hosszú ideje ezen a földrészen vagyok. Az én eredményeim között ez a délelőtti közel 69 méter nem olyan rossz. Ami sikerült Kínában, az itt sajnos nem jött össze. Még nagyon friss bennem, hogy három centiméteren múlott."
    Orbán Éva búcsújával a magyar atléták befejezték szereplésüket a vb-n, melyen a kalapácsvető Pars Krisztián révén egy ezüstérmet szerzett a válogatott.

sgg \\ scp \\ spi

MTI 2011. szeptember 2., péntek 8:21

\"  

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!