Hirdetés
Művház 2016. június 3. 11:30

Hétvégén Deja Vu Fesztivál Szegeden

Hétvégén Deja Vu Fesztivál Szegeden
Kilenc retro-sztár a 90-es évekből, 3 napon át, 3 színpadon. Péntektől kezdetét veszi az idei Deja Vu Fesztivál. A Szegedi Partfürdőn a grandiózus show keretein belül többek között Dr. Alban, a Rednex, Ice MC, a Fun Factory, a C-Block, a Brooklyn Bounce, a Three Drives (On a Vinyl) és a Corona is fellép.

Hirdetés

Az idei, minden eddiginél változatosabb felhozatal minden eddiginél több, néhol vicces kívánságot szült a fellépők részéről. Corona, a Rythm Of The Night és a Baby Baby című slágerekkel világhírűvé vált brazil diszkó-díva például pisztácia fagyit kért a szervezőktől. Az énekesnőt élete első fellépését követően egy gombóc jeges finomsággal várták a rajongói, azóta minden egyes alkalommal (!) ragaszkodik a finomsághoz. A Deja Vu Fesztivál első napján a szegedi cukrász-kickboxer-valóságshow-hős, Popeye fogja átadni a csemegét a sztárnak.

Dr. Alban hatalmas lelkesedéssel fogadta, hogy visszatérhet Szegedre, azonban kikötötte, a repülőgépén legalább 85 cm lábtér szükséges a kényelmes utazáshoz. A svéd világsztár menedzsmentje megsúgta a szervezőknek, hogy nagy valószínűséggel centivel érkezik a járatra és szokásához híven le fogja mérni, hogy megvan-e a kért hely.

A fesztivál abszolút jófeje minden bizonnyal Ice MC lesz, aki kijelentette, hogy fellépését követően inkognitóban el szeretne vegyülni a tömegben és bulizni egy nagyot. A Brooklyn Bounce frontembere, Diablo szilveszterkor már járt Szegeden, sőt, a fellépést megelőzően váratlanul fogta magát és személyesen ment el hamburgert venni. Az idén csupán annyi kívánsága volt a szervezők felé, hogy hozzanak neki és kollégáinak a szegedi hamburgerből. Sőt, kiejlentette, addig nem fog fellépni, amíg jól nerm lakott vele.

Igazi közönségkedvencnek ígérkezik a kilencvenes évek végi klubsláger, a Greece 2000 megalkotója, Three Drives (On a Vinyl). A producer a 45. születésnapját ünnepli a Deja Vu Fesztiválon. Ő, bár csak vasárnap lép fel, már pénteken délelőtt megérkezik Szegedre, és elmondása szerint végig fogja bulizni a három napot, a végén pedig, ígérete szerint, élete legütősebb szettjével zárja le azt. 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!