Hirdetés
Művház 2016. május 27. 12:00

Egy gyerek sem fog unatkozni a hétvégén

Egy gyerek sem fog unatkozni a hétvégén
Nem kell sokat törni a fejüket a szülőknek, ha gyermeküket szabadtéri, és lehetőleg ingyenes programra vinnék a hétvégén Szegeden: szinte mindegyik városrészben lesznek gyereknapi rendezvények a hétvégén. A játék mellett komoly szerep jut a sportnak és a vetélkedőknek is. Ráadásul a jó idő is garantált.

Az Északi városrész gyermekeit és szüleiket szombaton 10 és 15 óra között várja Tóth Károly önkormányzati képviselő az Ág utca és Gáspár Zoltán utca közötti játszótérre. Lesz ugróvár, készség- és mozgásfejlesztő játékok, arcfestés, egészségügyi szűrés, és aki éhes, délután 1 órától már megkóstolhatja a pörköltet is. A jó hangulatról a Léghajó Meseszínház műsora gondoskodik.

Móravároson a Kolozsvári térre szervez gyermeknapot Kardos Irén képviselő, ide várják a kicsiket és szüleiket. Lesz gyerekelőadás, ebéd a Palacsintás királlyal, vetélkedő, valamint családi totó. A rendezvények reggel 9 órától délután 4-ig várják az érdeklődőket.

Újrókuson a Szeged Pláza mögötti Búvár tó partján tartják a rendezvényt szombaton 10-től 16 óráig. Lesz lovaglás, arcfestés, ugrálóvár és kézműves foglalkozás is.

Kiskundorozsmán Lauer István és Mihállfy Béla képviselők összefogva szerveték a gyereknapot, amelyet kiegészíti egy sportverseny is. A reggel 8-kor kezdődő programok között ugyanis szerepel a Dorozsma futás is.

Béketelepen is színes programokkal várja a családokat Lauer István, itt 10 órától 15 óráig látogathatók a rendezvények. 

Nem unatkoznak majd a belvárosi gyerekek sem, hiszen számukra a Széchenyi térre szervezett esemény Hekáné Szondi Ildikó a körzet önkormányzati képviselője. A vasárnap délután 4-kor kezdődő gyerekkoncertre persze más városrészekből is várják a családokat.

A makkosházi gyereknapot is vasárnap tartják a Lomnici utca és a Gát utca által határolt Honfoglalás játszótéren. A programokat 9 és 18 óra között látogathatják a kicsik és hozzátartozóik, akiket Kozma József önkormányzati képviselő várja.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!