Hirdetés
Művház 2016. május 6. 20:50

Sportajánló a hétvégére

Ajánlónkban már szombat délelőtti események is szerepelnek. Az Arany Kupa utánpótlás tornász versenyen a több korosztályban a térség legügyesebb lány és fiú tornászai küzdenek majd meg egymással. A délelőtt 10 kor kezdődő jótékonysági futáson résztvevők 200, 1000 valamint 3000 méteres távot teljesíthetnek futva, sétálva, vagy akár babakocsival, míg a Dózsa pályán állami gondoskodásban élő, 10-12 éves gyerekek focinak majd kora délutánig. Az uszodában OB I/B-s férfi vízilabda meccsen az egyetemisták a Cegléddel játszanak.

Szombaton délután a már aranyérmes Algyő a Nyíregyházával játszik a férfi kézilabda NB I/B-ben, a lefújás után lesz majd a hivatalos bajnokavatás. A sportuszodában a tét az 5. hely lesz. A Szeged-Honvéd OB I-es férfi vízilabda bajnokira ingyenes a belépés. Este 6-kor pedig a Pick szezonbeli utolsó előtti hazai meccse következik, az ellenfél a Csurgó lesz.

Vasárnap 11 órakor a SZAK női labdarúgói a Feminát látják vendégül a Felső Tisza-parton, ahol délután fél 6-kor az NB II-es feljutásra pályázó SZEOL az egyik nagy riváliást a Komlót fogadja. Ugyanebben az időben Gyulán a Szeged második ligás csapata a Balmazújvárossal játszik. A Pick U23-is pályára lép  hétvégén. Fekete Bálinték az Etelka-soron a Mizsét fogadják.

Mindez képpel és hanggal a videóban is.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!