Hirdetés
Ziccer 2011. augusztus 29. 21:38

Labdarúgás- Már csak négyezer jegy kapható a svédek elleni meccsre

Minden bizonnyal telt ház előtt rendezik meg a Magyarország-Svédország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőt pénteken, a Puskás Ferenc Stadionban, miután a magyar szövetség hétfői tájékoztatása alapján már csak kevesebb mint 4000 jegy vár gazdára.

\"

    Négy nappal a meccs előtt a belépők nagy részét már megvásárolták. A jegyekhez továbbra is országszerte az IBUSZ irodáiban, valamint a www.ibusz.hu weboldalon lehet hozzájutni, egy személy legfeljebb négy belépőt vásárolhat.
    Az MLSZ felhívja a szurkolók figyelmét, hogy a találkozó előtt az Ifjúság úti kapun csak autóval lehet belépni a Puskás Ferenc Stadionba, és kizárólag azoknak, akik érvényes parkolójeggyel rendelkeznek. Gyalogos forgalom ezen a kapun nem lesz. Az autóval érkező vendégek csak a Stefánia út felől hajthatnak rá az Ifjúság útjára. A Kerepesi út felől behajtani tilos lesz érvényben.
    A szövetség továbbá kér mindenkit, hogy időben érkezzen a 19:45 órakor kezdődő mérkőzés helyszínére, mivel telt ház várható, a beléptetés időbe telik a jegy és ruházat átvizsgálása miatt, valamint a péntek esti csúcsforgalom is nehezíti majd a közlekedést.

sgg \\ slr

MTI 2011. augusztus 29., hétfő 20:16

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!