Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Belföld
  • Szabó Sándor: Miért kell \"erővel átnevezni\" szegedi Ságvári Endre Gyakorló Gimnáziumot?
Belföld 2015. március 23. 07:20

Szabó Sándor: Miért kell \"erővel átnevezni\" szegedi Ságvári Endre Gyakorló Gimnáziumot?

Szabó Sándor: Miért kell  "erővel átnevezni" szegedi Ságvári Endre Gyakorló Gimnáziumot?
 Két órán át kérdezhetik a kabinetet a képviselők az Országgyűlés mai ülésén, így egyebek mellett szóba kerül a börtönök bővítése, egy szegedi gimnázium átnevezése, az alapszintű internetszolgáltatásról szóló javaslat, valamint a munkavállalói jogok védelme.

Hirdetés
Hirdetés

 


 
    A Ház ülése 11 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, majd a kormányhoz intézhetik kérdéseiket és azonnali kérdéseiket a képviselők.    
    A parlament honlapján elérhető információk alapján a Fidesz-frakció szóvivője, Tuzson Bence kérdésében annak kifejtését várja Pintér Sándor belügyminisztertől, hogy miként bővülhetnek a magyarországi börtönök.
    A szocialista Szabó Sándor arról kérdezi Balog Zoltánt, az emberi erőforrások miniszterét, hogy miért kell törvényi felhatalmazás nélkül \"erővel átnevezni\" a szegedi Ságvári Endre Gyakorló Gimnáziumot.
    Farkas Gergely, a Jobbik képviselője Seszták Miklós nemzeti fejlesztési minisztertől kér állásfoglalást arról, hogy a kabinet támogatja-e a \"mindenki számára elérhető, alapszintű internetszolgáltatás bevezetését\".
    Szél Bernadett, az LMP társelnöke Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől arra várja a választ, hogy továbbra is marad-e a \"törvényesített kizsákmányolás a munka törvénykönyvében\".
    A hét egyetlen ülése várhatóan 15 órakor, napirend utáni felszólalásokkal ér véget.
 
 
MTI
FOTÓ MTI ARCHÍV:
Országgyűlés ülése

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés