Virággal és ünnepi műsorral köszöntötték a szegedi nyugdíjasklubok hölgytagjait az Ifjúsági Házban

A nemzetközi nőnap alkalmából virággal várták és ünnepi műsorral szórakoztatták a szegedi nyugdíjasklubok hölgytagjait csütörtök délután az IH Rendezvényközpontban. Az önkormányzat négyszázötven hölgyvendégét Mihálik Edvin tanácsnok köszöntötte.
Rafai Gábor

2022. március 10. 17:42

Virággal és ünnepi
műsorral köszöntötték a szegedi nyugdíjasklubok hölgytagjait az Ifjúsági Házban

Az IH Rendezvényközpontba érkező nőknek a bejáratnál Kovács Tamás alpolgármester, Ménesi Imre, Mészáros Tamás, Szénási Róbert és Tóth Károly önkormányzati képviselők egy-egy szál virággal kívántak boldog nőnapot.

 

– Nem vagyunk mi, férfiak könnyű helyzetben ilyenkor, amikor egyetlen napon 364 nap minden jóságát kellene megköszönünk a nőknek, de úgy érzem, Szeged ebben is jól teljesít. Az önkormányzatnak és a város vezetésének is kiemelten fontosak az itt élő nők. Tavaly egy világhírű hölgyet, Karikó Katalint avattunk díszpolgárrá és egyre több szegedi céget, vállalatot irányítanak hölgyek. Köszönet a nőknek, általuk lesz egyre élhetőbb város Szeged – mondta a tanácsnok.

 

 

A köszöntést követően meglepetésműsorral várták a nyugdíjas klubok högytagjait. Détár Enikő és Sztárek Andrea A nő, akinek csak megszületni volt könnyű címmel zenés színházi esttel szórakoztatta a vendégeket.

A vidám darab a női lét szerepét, fontosságát mutatta be a születéstől a felnőtté válásig, az anyaságon át a nagymamaságig. Mindezt rengeteg humorral, nevetéssel és ismert slágerekkel fűszerezve – nagy sikerrel.