Végső ellenzéki hajrá a Mars téren – Szabó Sándor és Mihálik Edvin a piacon zárta kampányát

Nem riasztotta el a rossz idő Szeged két ellenzéki országgyűlési képviselőjelöltjét, hogy választások előtti utolsó napon arra biztassák a helyieket, hogy rájuk, vagyis Szabó Sándorra és Mihalik Edvinre adják vasárnap a szavazataikat.
Bod Péter

2022. április 02. 10:29

Végső ellenzéki hajrá a Mars téren – Szabó Sándor és Mihálik Edvin a piacon zárta kampányát

A rossz idő, az egyenletesen szemerkélő eső a szegedieket sem akadályozta meg, hogy szombaton reggel piacra menjenek, így a két helyi ellenzéki országgyűlési képviselőjelölt sokakkal tudott beszélgetni, véleményt cserélni a Mars téri piac bejáratánál felállított pultnál.

 

Szabó Sándor és Mihálik Edvin arról beszélt, hogy komoly, erőteljes és jó kampányt folytattak a közös ellenzék jelöltjei, akinek valóban hosszú idő után reális az esélyük a kormány leváltására.  

 

Sok a bizonytalan szavazó, ezért döntött úgy Szabó Sándor és Mihálik Edvin, hogy a legutolsó órákat is kihasználják a kampányolásra. A választás előtti utolsó napokban is kaphatnak olyan benyomásokat a választók, amik az ellenzék oldalára állíthatják őket – hallhattuk.

 

 

A hangulat az ellenzéki oldalon egyértelműen bizakodó a vasárnapi voksolás végső kimenetelét illetően. A szombati Mars téri kampányeseményen ez egyértelmű volt.

 

Sok helyi politikus elkísérte az utolsó szegedi kampányrendezvényre az ellenzék két helyi jelöltjét, így Kozma József, Tóth Károly, Mészáros Tamás és Molnár Zoltán önkormányzati képviselők, Fehér Attila, az LMP és a Tóth Péter a Jobbik szegedi és megyei elnökei.

 

Szegeden az ellenzék egységes, a szombati Mars téri kampányesemény ráerősített erre az eddig is nyilvánvaló tényre.