Valentin-napon bárki táncba viheti szerelmét a Reök-palota előtti téren

Hatalmas LED-fal várja a Reök-palota előtt a szerelmeseket Valentinig. Csütörtökön pedig közös programra is invitálják a szabadtéri játékok szervezői a szerelmeseket: 18 órától mindenki táncba viheti szerelmét a téren.

2019. február 12. 12:54

Valentin-napon bárki táncba viheti szerelmét a Reök-palota előtti téren

Háromféle Valentin-napi bérlettel a nyárestéket is megkoronázhatják a párok.

A Szegedi Szabadtéri Játékok legromantikusabb évada az idei – megérkezik a Dóm térre a Szerelmes Shakespeare, az operák királynője, a hatalmas érzelmeket mozgató Aida, és először látható Magyarországon az ötszörös Tony-díjas musical, a Titanic.

A tavalyi sikeres Valentin-nap után nagy látványossággal készülnek idén is a szabadtéri játékok szervezői.

A Reök-palota előtt felállított LED-falon február 14-én a szabadtéri elmúlt éveinek legszebb szerelmes jeleneteit játsszák, amelyek közé a szegedi szerelmespárok történetei is bekerülhetnek.

A párok idén is részt vehetnek a szabadtéri nyereményjátékában: exkluzív páros fotózást nyerhetnek a Titanic musical díszletében, valamint egy romantikus hétvégét egy budapesti szállodában.

Nincs más tennivalójuk, mint megalkotni a saját Titanic-jelenetüket, vagy fotózkodni egy Titanic musicales plakát előtt, és egy szívhez szóló szerelmes üzenet kíséretében elküldeni mindezt a reokvalentin@gmail.com email címre.

A beérkező fotókat és az üzeneteket kivetítik a palota előtti LED-falon, a város legszerelmesebb pontján, valamint a Facebookon is viszontláthatják azokat az érintettek. A REÖK Facebook-oldalára egyszerre kerül fel az összes fotó és üzenet, amit a párok elküldtek, és kezdődik a szavazás.

Amelyik kép a legtöbb reakciót kapja, az azt beküldő páros nyeri meg a különleges hangulatú fotózást és a romantikus hétvégét is.

Közös programra is invitálják február 14-én, csütörtökön a szerelmeseket: 18 órától mindenki táncba viheti szerelmét a Reök-palota előtti téren.