Utoljára fújnak a Móra-parkban

Szombaton zárul a július közepe óta tartó térzenei programsorozat a Móra-parkban. Aki esetleg eddig lemaradt, szombaton még pótolhatja a zenei élményt.

2021. augusztus 13. 08:51

Utoljára fújnak a Móra-parkban

Az öt szombaton át zajló sorozaton fellépett

  • a szegedi Fricsay Ferenc Városi Fúvószenekar,
  • Csorvás Város Fúvószenekara és Majorette csoportja,
  • a Mórahalmi Fúvószenekar és
  • a MH Hódmezővásárhely Helyőrségi Zenekara.

Utóbbiak dupláznak, így augusztus 14-én 19 órától ismét a vásárhelyi katonák produkcióját hallhatják a kilátogatók.

Színvonalas produkciókat adtak a meghívott fúvószenekarok, a közönség pedig lelkesen fogadta a fellépésüket.

– A legutóbbi alkalommal teljesen megtelt a Móra Ferenc Múzeum előtti felújított tér és szerencsére az időjárás is kegyes volt hozzánk az elmúlt négy hétvégén – mondta Rácz Attila, a térzenei eseményeket szervező Szegedi Városkép és Piac Kft. ügyvezető igazgatója. – Mivel ebben a formájában jövő nyárig búcsúzik a fúvós térzene, arra biztatunk mindenkit, hogy látogasson el a szombati eseményre, hiszen a felejthetetlen zenei élmény garantált.

Rácz Attila felhívta arra is a figyelmet az augusztus 19-én kezdődő, négynapos államalapítási ünnepre. A Széchenyi téren több mint százhúsz kiállító – közel hatvan borász, valamint kisüzemi sörfőzdék, pálinkaházak, vendéglátósok és kézművesek várják a kilátogatókat. A változatos zenei program 20-ai sztárfellépője Király Viktor lesz, a koncert után 21:00 órakor a rakpartról ünnepi tűzijátékban lehet gyönyörködni, az estét pedig további borozás és utcabál zárja majd.

Tovább olvasom