Újra elkapta a koronavírust Bodó Ricsi

Bodó Richárdnak a válogatott március 12-i, valamint március 14-i, Szlovákia elleni mérkőzését megelőző kötelező PCR tesztje pozitív lett. A teszt a felkészülést megelőzően történt, így a válogatott tagjainak nem kell karanténba vonulnia. A játékos jól van, tünetei nincsenek.

2021. március 09. 11:18

Újra elkapta a koronavírust Bodó Ricsi

A MOL-PICK Szeged játékosai hetente többször vesznek részt mind kötelező antigén, mind pedig PCR-teszteken, a csapatnál Bodó Richárdon kívül új fertőzés nem merült fel. A játékos járványügyi elkülönítése megtörtént, jelenleg karanténban van.

Bodó Richárd a csapat honlapjának nyilatkozva elmondta, hogy nagyon szomorú és csalódott a történtek miatt. „Ősszel a csapatból elsőként kaptam el a koronavírust, most pedig ismét fertőzött vagyok. Nem nagyon tudok mit mondani, rendkívül lesújtott a hír. Jól voltam, jó formában játszottam, vasárnap a Balatonfüred ellen 9 gólig jutottam. Alig vártam a válogatott összetartást, a Szegeddel pedig a Veszprém elleni rangadóra, a Kiel elleni BL-párharcra, illetve a Magyar Kupa befejező részére készültünk, ezek azok a mérkőzések, a szezonnak az a szakasza, amit a legjobban várunk. Nincs mit tennem, most sokadszor következik a kötelező pihenés, nagyon remélem, hogy tüneteim ezúttal nem lesznek.”

Vélemények

mutasd mind