Újabb rangos elismeréseket kapott az Alkimista Kulináris Műhely

A Dining Guide 2023-as rangsora szerint az Alkimista 36. a TOP 100 magyar étterem listáján - mindemellett övék a hét legjobb progresszív magyar konyha egyike, és szerepelnek a 25 legjobb magyar vidéki étterem között.
Farkas Judit

2023. május 24. 12:41

Újabb rangos elismeréseket kapott az Alkimista Kulináris Műhely

A szegedi Alkimista Kulináris Műhely kapcsán legutóbb akkor jelent meg cikk portálunkon, amikor ajánlott étterem lett a Michelin Guide-nál: az elismerést, azaz a Michelin-tányért az Alkimistán kívül az Alabárdos szerezte meg. Most újabb elismeréssel gazdagodott a különleges szegedi lakásétterem - derült ki az Alkimista Kulináris Műhely Facebook posztjából. A Dining Guide 2023-as rangsora szerint az Alkimista 36. a TOP 100 magyar étterem listáján, ezzel kapcsolatban az áll a posztban:

 

Ilyen magasra nem pozicionálta még a munkánkat a hazai kalauz, reméljük büszke ránk Szeged és a régió! 

 

Mindemellett, ahogy a poszt is hangsúlyozta, az Alkimista Kulináris Műhely ott van a 25 legjobb vidéki étterem között, és övék a hét legjobb progresszív magyar konyha egyike. 

 

Nyitó képünkön: Katkó Krisztina, az Alkimista Kulináris Műhely séfje. Fotó forrása: az Alkimista Kulináris Műhely facebook oldala