Újabb neveket jelentett be a Deja Vu Fesztivál

Újabb világsztárokkal bővült a 2023-as Deja Vu Fesztivál már eddig is illusztris névsora. A szervezők eddig már olyan világsztárokat jelentettek már be, mint a Modern Talking szívtipró frontembere Thomas Anders, Blue, Safri Duo, Inna és DJ Sash. Ehhez a névsorhoz most újabb 4 nemzetközi sztár csatlakozik.
Vass Imre

2023. február 01. 12:22

Újabb
neveket jelentett be a Deja Vu Fesztivál

Az Újszegedi Partfürdőn idén nyáron újra érkezik az olasz csapat, akiknek slágerét a ’Blue’-t legutóbb a világ első számú lemezlovasa David Guetta gondolta újra. 4 év után újra Szegeden az Eeffel 65-ot.

 

A 90-es években újra kitört a szamba láz, és mindenki a brazil karneválokról álmodozott köszönhetően a Samba De Janiero című dalnak. Idén nyáron élőben is lehet rá bulizni a Bellini-vel.

 

Ki tudná elfelejteni, ahogy a 2000-es évek elején az indiai kultúra keveredett a Knight Rider dallamaival. 2023-ban először a Deja Vu színpadán Panjabi MC.

 

 

Bár tavaly mind a fesztivál, mind az énekesnő nagyon készült egy igazi nagy bulira, de sajnos a román világsztár annyira beteg lett a fellépése előtt, hogy kénytelen volt a hotelszobájából üzenni a rajongóknak. Idén semmi nem állhat az útjába, hogy felrobbantsa a Deja Vu Fesztivált Alexandra Stan.

 

„Minden eddiginél látványosabb és nagyobb show-ra készülünk, és erre garancia az a 9 világsztár is, akik már biztos velünk buliznak a 10-ik jubileumi Deja Vu Fesztiválon!” – mondta el Kovács Ádám, a fesztivál igazgatója!

 

A helyszín idén is az Újszegedi Partfürdő és kemping lesz, ahol 3 napon át több helyszínen tart majd a buli, délutántól egészen hajnalig. 

A világsztárok mellett ikonikus hazai előadók és a szegedi éjszaka legendás alakjai is tiszteletüket teszik majd, őket hamarosan egy újabb bejelentés keretein belül mutatják majd be a fesztivál szervezői.

 

A tavalyi fesztivál ilyen volt: