Új szerződést írt alá Juan Carlos Pastor vezetőedző és segítője, Marko Krivokapics

A spanyol vezetőedző már kilenc éve szolgálja a Pick Szegedet.
Cservenák Zoltán

2022. július 27. 10:32

Új szerződést írt alá Juan Carlos Pastor vezetőedző és segítője, Marko Krivokapics

A klub élt opciós jogával, és 2024-ig meghosszabbította a Juan Carlos Pastor és Marko Krivokapics edzőpáros szerződését. A trénerekkel a Pick Szeged háromszor megnyerte a magyar bajnokságot 2018-ban, 2021-ben és 2022-ben), egyszer a Magyar Kupát 2019-ben és egyszer az EHF-kupát 2014-ben.

 

Juan Carlos Pastor a klub honlapjának azt mondta, amikor kilenc éve Szegedre érkezett, nem gondolta, hogy ilyen sokáig marad, az első időszakban egy rövid lejáratú szerződést írt alá. De az építkezés, amibe belekezdtek, évről évre magasabb szintre juttatta a csapatot és a klubot. 

 

„Örülök annak, hogy a vezetőség továbbra is bízik bennünk. A körülmények fantasztikusak, ahogyan a szurkolóink is. Boldog vagyok, hogy meghosszabbítottuk a szerződést”

 

Marko Krivokapics úgy fogalmazott:

 

 „Az előző idényben, amikor kellett, jól kézilabdáztunk, megnyertük újból a bajnokságot. Nagyon sok minden vár még ránk, szeretnénk a Bajnokok Ligájában is elérni a célunkat, odajutni a négyes a döntőbe. Nagyon jól érzem magam a csapat mellett, kiváló körülmények között dolgozhatunk”.

Címlapon

mutasd mind