Új klasszis született a Haász Szegedi Úszó Egyletnél – Aréna, 2022. április 25.

A Szeged Televízió sportmagazinjában szó volt egy 16 éves szegedi úszó újabb nagy sikeréről, az egyre magasabbra törő zsombói sportlövőkről, a Pick Szeged Magyar Kupa-szerepléséről és egy többszörös magyar bajnok és mesteredző, a díjugratás egyik hazai doyenjének Sándorfalva melletti edzőtábori vendégeskedéséről is.
Kurilla Viktor

2022. április 29. 08:04

Új klasszis született a Haász
Szegedi Úszó Egyletnél – Aréna, 2022. április 25.
  • Bronzérmes lett a Férfi Kézilabda Magyar Kupában a Pick Szeged. A győri négyes döntőben Miklerék az elődöntőben háromgólos vereséget szenvedtek a Telekom Veszprém ellen, a bronzmeccsen aztán a Budakalász ellen javítottak.
  • Felnőtt világbajnoki A szintet úszott 16 évesen Pádár Nikolett. A Haász Szegedi Úszó Egylet versenyzője a múlt heti országos bajnokságon 200 gyorson teljesítette a szintet, ebben a számban és 100 méter gyorson is magyar bajnok lett. Gellért Gábor tanítványa ráadásul az egész országos bajnokság legjobb női úszója lett, és már biztos, hogy ott lesz hazai rendezésű nyári vizes világbajnokságon.
  • A zsombói Cél-Tudat SE edzőjét, Jákó Csabát választották március hónap legjobb utánpótlásedzőjének. A szakember három tanítványa is nagyszerűen szerepelt a norvégiai junior Európa-bajnokságon, Jákó Csaba mellett a junior világcsúcsot lövő Rescsik Csaba is az Aréna vendége volt.

 

Nézze meg (újra) az adást!