Új helyen a SZIN bejárata, gyorsabban juthatunk be a fesztiválra

Már nagy a nyüzsgés a Partfürdőn, folynak a SZIN építési munkálatai. A nagyszínpadot és a koncerteknek helyet adó sátrakat építik. Újdonság, hogy idén nem azonos helyen lesz a bejárat és a kijárat.
Vass Imre

2022. augusztus 17. 13:43

Új helyen a
SZIN bejárata, gyorsabban juthatunk be a fesztiválra

A várható jelentős nézőszámra felkészülve kialakítottak egy teljesen új, modern beléptető pontot, annak érdekében, hogy a látogatók sokkal gyorsabban juthassanak be a fesztivál területére.

 

Kolonics Erika, a fesztivál igazgatója elmondta, a gyorsabb és kényelmesebb bejutás érdekében elkülönítették egymástól a bejáratot és a kijáratot. 

 

Az előbbit körülbelül 100 méterre a régi bejárattól, a Szálka étterem után találják majd meg a fesztiválozók. Itt egy újonnan épített széles alumínium lépcsőn közelíthetik meg a Partfürdőt a vendégek.

 

A nyárzáró szegedi fesztivál iránt óriási az érdeklődés, ezért a szervezők azt ajánlják mindenkinek, hogy a megvásárolt jegyeiket már előre váltsák be karszalagra. Már holnaptól, augusztus 18-ától 21-éig a Szegedi IH rendezvényközpontban 8:00 és 20:00 óra között lehet felvenni a karszalagot.

 

A fesztivál szervezői tartogattak egy meglepetést is a 2022-es Szegedi Ifjúsági Napok bérletvásárlóinak: az első kétezer beváltott bérlet mellé az ország legmenőbb telefontokját adják ajándékba, a Mobilfox jóvoltából.