További három évig Simándi Árpád marad a Szedeák vezetőedzője

A Naturtex-SZTE-Szedeák kiválóan szerepelt a 2021-2022-es idényben, ezek után egy pillanatig nem volt kérdés, hogy a magyarkupa-ezüstérmes csapatnál Simándi Árpád marad a vezetőedzői pozícióban. A 39 éves szakember hároméves, 2025. június 30-ig szóló szerződést írt alá a szegedi együttessel.
Vass Imre

2022. június 29. 15:33

További három évig Simándi Árpád marad a Szedeák
vezetőedzője

Több játékos is aláírta már a következő szezonra a szerződését, Szegeden marad a csapatkapitány Kerpel-Fronius Balázs, valamint Mayer Ákos, Stefan Filipovics, Bognár Kristóf. Az U23-as magyar játékosokkal, Polányi Kristóffal, Balogh Szilárddal és Szatmári Zsomborral kétéves szerződése volt a klubnak, így ők a következő szezonban is a Tisza-parton játszanak. És marad a Szedeáknál Simándi Árpád vezetőedző is.

 

– Először szeretném megnyugtatni a szurkolóinkat, hogy a mostani bejelentés nem jelenti azt, hogy eddig bármelyikünk is hezitált volna a szerződés megkötése ügyében - mondta dr. Kardos Péter, a Szedeák elnöke, majd így folytatta: – Egyszerűen arról van szó, hogy Simándi Árpáddal 16 éve dolgozunk együtt, egy pillanatra sem volt kérdéses a folytatás, csak a papírmunka hátramaradt. Addig viszont nem akartuk megtenni a bejelentést sem. Árpi bejárta azt az utat, amit be kellett járnia a vezetőedzői pozícióhoz. Szakmailag és emberileg is kész a feladatra, ahogy ezt már bizonyította is. A hároméves szerződés aláírása mutatja azt a lojalitást, ami a felekben kölcsönösen megvan egymás iránt. Simándi Árpád munkáját Kiss Zsolt fogja segíteni. Ők olyan meghatározó személyiségei a Szedeáknak, akiknek szakmai munkája nagyon hosszú időre meghatározza majd a szegedi kosárlabdázás minőségét. Nekünk az a dolgunk, hogy a kereteket megadjuk, nekik pedig az, hogy tartalommal megtöltsék. Biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog - zárta szavait dr. Kardos Péter.

 

A szegediek fiatal vezetőedzője is elégedetten nyugtázta a szerződés létrejöttét.

 

Nagyon örülök, és természetesen hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy további három évre bizalmat szavazott nekem a klubvezetés. Az elmúlt időszakban szép eredményeket értünk el és a jövőben is a tudásunk legjavát fogjuk adni annak érdekében, hogy a szurkolóink büszkék lehessenek a Szedeákra

Vélemények

mutasd mind