Több mint 1100 üveg üdítőt ajándékoztak a mentősöknek szegedi vállalkozók

Négy fiatal szegedi vállalkozó, Magda Dániel, Kánvási Tamás, Bozó Tamás és Sehapovic Iván több mint 1100 üveg üdítőt ajándékoztak a Szegedi Mentőszolgálatnak. A csomagban szénsavas üdítők, ásványvízek és gyümölcslevek vannak.
Vass Imre

2022. május 18. 17:29

Több mint 1100 üveg üdítőt ajándékoztak a mentősöknek szegedi
vállalkozók

A vendéglátóipari egység vezetői elmondták, hogy számukra fontos, hogy gazdasági működésük mellett társadalmi felelősségvállalást is tanúsítsanak. A felajánlás ötlete már régen megszületett, azonban most volt alkalom berendelniük egy nagyobb árukészletet amiből egy ekkora mennyiséget oda tudnak ajándékozni azoknak akik szerintük elhivatottan és áldozatosan dolgoznak olyan munkakörben ahol emberi életeket mentenek. 

 

„Ezek az emberek életet mentenek, gyógyítanak. Éjt nappal dolgoznak azért, hogy óvjanak védjenek minket. Ezért döntöttünk úgy, hogy mindenképpen szeretnénk több száz ezer forint értékben adományozni nekik, még ha ez áruban valósul is meg! – mondta el Sehapovic Iván.

 

A mentőszolgálatosok családi napot tartanak a közeljövőben, így az üdítők nem is érkezhettek volna jobbkor, a mentőállomás vezetője szerint.

Címlapon

mutasd mind