Több mint 100 kiállítóval érkezik a Menyegző-Esküvő Kiállítás!

Megkérték a kezed? Ha már elkezdted szervezni az esküvődet, biztos Te is rájöttél, hogy ez nem csak játék és mese. Az esküvői szolgáltatók tengerében bizony könnyű elveszni. Még szerencse, hogy 2023. február 11-én és 12-én a Pick Arénában több mint 100 kiállító közül választhatjátok ki a számotokra legjobbakat! SZPONZORÁLT TARTALOM
Szeged.hu

2023. február 03. 07:10

Több mint 100 kiállítóval érkezik
a Menyegző-Esküvő Kiállítás!

A lánykérés után a legtöbb hölgy örömmel veti bele magát az esküvőszervezésbe. Ám ez a világ nagyobb, mint gondolnánk! Az intelligens algoritmusoknak köszönhetően egyre több és több szolgáltató jön szembe az interneten, és lássuk be, a végére könnyű elveszni. Szeretnétek ti is minél több szolgáltatóval találkozni, beszélni, hogy megtaláljátok azt a személyt, aki igazán megfelelő nektek? Most itt a lehetőség, hiszen a XVI. Menyegző Esküvő-Kiállításnak éppen ez a célja!

 

 

2023. február 11-én és 12-én két nap csak rólatok, a szerelemről és az esküvőkről fog szólni Szegeden, a Pick Aréna Akadémiai Csarnokában! Valentin nap előtt, esküvőre készülődve mi lehetne hangulatosabb program, mint a XVI. Menyegző Esküvő-Kiállítás?

 

A közel 2000 négyzetméteres területen felsorakoznak Szeged és a régió legjobb esküvői szolgáltatói, akikkel együttműködve akár az egész esküvőtöket meg is szervezhetitek a nap, vagy a hétvége végére! Bizony, hiszen a menyasszonyi és vőlegény ruháktól kezdve, a dekoráción, tortán, karikagyűrűn át, egészen a ceremóniamesterekig, vagy DJ-kig, mindenkit megtaláltok majd itt.

 

Egy személyes találkozás, beszélgetés alkalmával rengeteg minden eldől. Kialakul a szimpátia, megismerhetitek a szolgáltató mögötti embert és intuíciótoknak köszönhetően azonnal érezni fogjátok, hogy meg van az összhang, nemcsak a szolgáltatóval, hanem az emberrel is. Erre is jó a XVI. Menyegző Esküvő-Kiállítás, ahol a szolgáltatók színe-java felsorakozik, és bőven van idő arra, hogy mindenkivel elcsevegjetek egy kicsit, és megismerjétek egymást.

 

A kiállítók mellett a nagyszínpadon divatbemutatók során megcsodálhatjátok a Kathia Dobo legszebb menyasszonyi ruháit, vagy a Zadora elegáns menyecske, örömanya, koszorúslány ruháit is. Lehengerlő tánclépésekből és dallamokból sem lesz hiány a két nap során.

 

 

Ingyenes workshopon elsajátíthatjátok a modern hímzés művészetét, és Eznemegyalma irányításával elkezdhetitek a saját monogramos gyűrű tartó párnátokat is. Czikkcakk Pannival a makramé csomózást tanulhatjátok meg.

 

A DIY mellett gyakorlati tippekkel is gazdagodhattok! Dobó Katával a menyasszonyi divatról, Czikkely Pannival saját esküvőjük megszervezéséről fognak beszélgetni a szervezők. A hölgyek mellett DJ Lennard és MolnárBé is különleges színpadi programmal készül a Zsupsz Cafe színpadon.

 

A Mr. Alkohol Nyugi Zónában férfimegőrzővel és menyasszony nyugtatóval is készülnek. Az urak játékkonzolokon ereszthetik ki a gőzt, a hölgyek pedig smink- és haj tanácsadáson vehetnek részt miközben finom teát vagy kávét szürcsölnek.

 

Vegyétek meg elővételben jegyeteket a 2023. február 11-én és 12-én megrendezett XVI. Menyegző Esküvő-Kiállításra!

 

(X)

 

Címlapon

mutasd mind