Tíz perc alatt felállt egy négy perces sokkból a püspök csapat, de nyerni már nem tudott: Soroksár SC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 2–2

Garai Szakács László

2022. március 13. 19:27

Tíz perc alatt felállt egy négy
perces sokkból a püspök csapat, de nyerni már nem tudott:
Soroksár SC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 2–2

Soroksár SC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 2–2 (2–0)

Merkantil Bank Liga NB II. 28. forduló, Budapest, Szamosi Mihály Sporttelep. Vezette: Móri Tamás, asszisztensek: Rózsa Dávid, Nagy Viktor.

Soroksár SC: Abu – Lőrinczi, Hudák, Redzic (Magyari, 75.), Csernik, Gyömbér, Lovrencsics, Katona (Szerető, 60., helyette Kovác, 82.), Nagy, Haris, Korozmán. Vezetőedző: Lipcsei Péter.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Molnár-Farkas – Ódor, Pejović, Gajdos, Farkas, Temesvári, Horváth, Kővári, Kovács, Gréczi (Germán, 54.), Csoboth (Bencze, 82.). Vezetőedző: Dragan Vukmir.

Gól: Redzic (30.), Korozmán (34.), illetve Germán (62.), Gajdos (73.).

Sárga lap: Hudák (20.), Gréczi (43.), Abu (80.).

 

Haverok ültek le a kispadokra, Lipcsei és Vukmir éveket játszott együtt a Fradinál, de nem ezért lett iksz. Hanem mert egy elfogadható iramú meccsen egészen jól játszott mindkét csapat, a gólokon kívül is jó pár helyzetet kialakítottak, 4–4 is lehetett volna, kis túlzással.

 

A Diósgyőrt a Nyíregyháza után a Békéscsaba is ütötte, egy nem akármilyen 4–3-as meccsen, így egy ponttal közelebb lépett a püspöki csapat a feljutást jelentő második helyhez, öt pont a lemaradásuk. Ami, már a feljutás, azért még mindig inkább az álom kategória, de két győzelmen belüli ponthátránynál már tényleg lehet sóhajtozni emiatt.

 

 

A jövő héten az Ajka jön a Szent Gellért Fórumba.