TÉRDMŰTÉTJE MIATT Sean Paul lemondta szegedi koncertjét

Focistasérülés akadályozza a jamaicai rapper fellépését. Budapest helyett Florida felé repült, ott operálják meg. A zenekara egyébként megérkezett.

2018. augusztus 24. 16:17

TÉRDMŰTÉTJE MIATT Sean Paul lemondta szegedi koncertjét

Bár úgy volt, hogy koncertje előtt egy nappal korábban megérkezik Szegedre, egy régebbi térdsérülése miatt egyáltalán nem tud jönni a SZIN-re Sean Paul, aki szombaton lépett volna fel a fesztiválon.

Egy nappal Sean Paul fellépése előtt érkezett a SZIN szervezőihez az e-mail, amelyben a sztár menedzsmentje közölte: Sean Paul már korábban is térdproblémával küzdött, ami most olyan stádiumba került, ami azonnali operációt igényel, emiatt kénytelen szegedi koncertjét lemondani.

– Korábban úgy volt, hogy egy nappal fellépése előtt érkezik a szombati nap sztárja, szerette volna megismerni Szegedet – mondta Kolonics Erika, a SZIN főszervezője – és bár a zenekar megérkezett, a főszereplő sajnos Florida felé tart egy rendkívül fájdalmas térdporcsérüléssel.

– Mi azért megpróbáljuk a lehetetlent, hogy pótoljuk Sean hiányát, ami egy nappal a fellépés előtt nagy csoda lenne – mondta a főszervező, hozzátéve, hogy nagyon sajnálják a történteket, de ilyen már többször előfordult a hazai fesztiváltörténelemben, és bár Sean Paul fellépése nagyon hiányozni fog az idei programból, bíznak abban, hogy a SZIN látogatói önfeledten zárják majd a nyarat a fesztiválon.

Közben a Facebookon egyre több poszt jelenik meg, amiben a csalódott napijegyesek eladásra kínálják belépőiket, a SZIN Facebook-oldalán pedig a kommentelők vicces és kevésbé vicces javaslatokkal igyekeznek a szervezőknek segíteni, hogy kit kellene Sean Paul helyett meghívni. Eddig a legerősebb az, hogy Curtis biztosan ráérne.