Téma kedden, vendég: Pál József, lemondott szenátor

Fél nyolckor kezdődött a Szeged Televízió hírháttérműsora, műsorvezető Balogh Judit hírigazgató.

2021. február 02. 20:19

Téma kedden, vendég: Pál József, lemondott szenátor

Február 2-án ezekről a témákról lesz szó.

  • Forrnak az indulatok a Szegedi Tudományegyetemen a modellváltás miatt. Vendégünk lesz a Témában többek között Keresztes László Lóránt, az LMP frakcióvezetője és Pál József a szavazás után lemondott szenátor is, aki egyébként a Fidesz egyik helyi alelnöke, és úgy szavazta meg az SZTE alapítványi fenntartását, hogy nem erre kapott mandátumot. Megkérdezzük, miért.
  • Mi lesz veled nyár és mi lesz a nyári fesztiválokkal?! A legtöbb szervező azt mondja, annyi az idei nagy fesztiváloknak is, ha márciusban nem tudják elkezdeni szervezni őket. Vendégünk lesz a Szegedi Ifjúsági Napok főszervezője, Kolonics Erika.
  • Újraéled a 3T? Tűrt, Tiltott, Támogatott – a rendszerváltás előtti rezsim rettegett kategóriáira sokan emlékeznek. Most újra meg kellett élnünk, hogy a kormány által pénzelt raktárkoncertek egyik zenekarát azért cenzúrázták, mert szidni merte az Orbán-rendszert. A zenekar most feltöltötte a teljes koncertet, a cenzúrázott részekkel együtt. A Hétköznapi Csalódások zenekar frontemberével, Megyeri Ferenccel beszélgetünk.

Az adást élőben láthatják a Szeged.hu és a Szeged Televízió Facebook-oldalán, illetve ebben a cikkbe is befrissítjük, amint elkezdődik a műsor.

Vélemények

mutasd mind