Téma kedden: véget ér az ellenzéki előválasztás; mi lesz a makói gumigyárban?

A Szeged Televízió hírháttérműsorának vendége Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke, Béres András, az Országos Előválasztási Bizottság párbeszédes delegáltja és Radics Gábor, a Gumiipari Szakszervezeti Szövetség elnöke. Aki kérdez: Balogh Judit, a televízió hírigazgatója.

2021. szeptember 28. 20:24

Téma kedden: véget ér az ellenzéki előválasztás; mi lesz a makói gumigyárban?

Ezekről beszélgetnek:

  • a vártnál magasabb részvétel mellett zajlott le az első országos ellenzéki előválasztás. Adtak és kaptak is pofonokat a jelöltek, de ez egyúttal egy tisztulási folyamat része is lehet. Horn Gáborral, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnökével elemezzük a helyzetet.
  • Szerda délelőtt 10 órakor kezdik el számolni az előválasztási szavazatokat, a részletekről az Országos Előválasztási Bizottság párbeszédes delegáltjával, Béres Andrással beszélgetünk.
  • Hatalmas vihart kavart múlt héten a híradónk által feltárt téma, hogy milyen megfélemlítések mellett dolgoznak a makói gumigyárban az alkalmazottak; már akiket még nem rúgtak ki. A Gumiipari Szakszervezeti Szövetség elnöke, Radics Gábor lesz a vendégünk.

Kezdés fél nyolckor a Szegedi Híradó után!

A műsort itt is követhetik honlapunkon ebben a cikkben, de látható