Téma kedden: Szájer József szexbotránya; enyhítene a kormány karácsonyra; többen visszasírják a fizetős parkolást Szegeden

Fél nyolckor kezdődik a Szeged Televízió hírháttérműsora, műsorvezető Balogh Judit hírigazgató.

2020. december 02. 10:01

Téma kedden: Szájer József szexbotránya; enyhítene a kormány karácsonyra; többen visszasírják a fizetős parkolást Szegeden

A december 1-jei adásban a következő ügyekről van szó:

  • Itt az újabb szexbotrány a Fideszben! Szájer József EP-képviselő vasárnap mondott le posztjáról, ma már tudjuk miért, szexorgián vett részt ahol a rendőrök is lecsaptak. „Úgy tűnik, hogy a fideszesek mind ilyenek: drogos csoportos szexorgiákra járnak, miközben otthon várja őket a feleségük, meg a gyerekük” – így reagált a DK. Jelenlegi és volt EP-képviselőket, illetve politológusokat kérdezünk az elmúlt hónapok legnagyobb botrányáról!
  • Enyhítésekre készül a kormány Karácsonykor? Ennek a lehetőségét vetette fel Gulyás Gergely miniszter. Falus Ferenc azt mondja: Lazításról szó sem lehet! A volt tisztifőorvossal beszélgetünk.
  • Ön örül annak, ha valami drágul? Nem fogják elhinni, de Szegeden már azt sem bánnák, ha drágább lenne a parkolás, csak meg lehessen végre állni autóval! Mióta ugyanis ingyenessé tette a kormány a parkolást, élet-halál küzdelem megy egy-egy szabad helyért. Vendégünk Nagy Sándor, Szeged városfejlesztésért felelős alpolgármestere.

Nézze meg a teljes adást!