Téma kedden az elszabaduló negyedik hullámról és az elszálló fogyasztói árakról

Lázár János genyózásáról és a gyorstesztek hiányáról is beszélget a vendégeivel a Szeged Televízió hírigazgatója, Balogh Judit.
Kovács M. Norbert

2021. november 30. 18:22

Téma kedden az elszabaduló negyedik
hullámról és az elszálló fogyasztói árakról
  • Jóindulatú javaslat és genyó észrevétel egyaránt jöhet – így fakadt ki Lázár János, miután tömegével érkeznek a kritikák a kormánybiztos által felügyelt tramtrain hibái miatt. A vasútvillamos eddig kiderült műszaki problémáiról és a menetrend körüli káoszról kérdezzük Dorner Lajost, a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület elnökét.
  • Hiába mondják a szakértők másfél éve, hogy a folyamatos, gyakori tesztelés segíti a járvány elleni védekezést, a kormány még mindig nem állított fel ingyenes tesztelési pontokat és nem ad ingyenes gyorsteszteket sem. Közben már a patikákban is hiány van ezekből. A stúdióban Mihálik Edvin, a Momentum országgyűlési képviselő-jelöltje.
  • Levélben kéri Kásler Miklós minisztert a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, hogy iskolaigazgatók most is igazolhassák azoknak a gyerekeknek a hiányzását, akiket a szülők a járvány miatt óvatosságból otthon tartanak. Komjáthy Annával, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnökével beszélgetünk.

 

Kezdés fél nyolckor a Szegedi Híradó után!

 

A műsort itt is követhetik honlapunkon ebben a cikkben, de látható

 

Nézze itt az adást!

Vélemények

mutasd mind