Téliesedik az időjárásunk, éjjel mutatóba esett egy kis hó is

Egy hidegcsepp van Szeged felett. Hóembert még nem lehet építeni, de tény, egy kicsit kifehéredett a város éjszaka, viszont sok helyen már ez sem látszott, mire felkeltünk. Napközben pedig szinten mindenhol elolvad.
Garai Szakács László

2022. december 12. 06:52

Téliesedik az időjárásunk, éjjel
mutatóba esett egy kis hó is

Az utóbbi napok éjszakai esői hóvá alakultak át, köszönhetően annak, hogy fagypont alá hűlt hajnalra a levegő. Mínusz egy fokra ébredtünk fel, két fokig melegszik fel a levegő, éjszakára újra mínusz egy lesz. A hatalmas havazásokra viszont várni kell még. Ma is már délelőtt süt a nap és ez a napsütésesség egész napra velünk marad, igaz, néha nem látjuk a csillagot, mert eltakarják a felhők, de aztán újra megjelenik. A többnyire derült égbolt éjszakára is megmarad, könnyen észrevehetjük majd a tizennyolc napos holdat. A hideget a nyugat-északnyugatról délelőtt hevesen fújó szél még hidegebbnek érezteti. Délután és este sem lesz szélcsend, de egy kicsit lassabban közlekedik majd a szél.

 

A levegőminőség rendben van, a pollenek képtelenek abbahagyni.

 

 

Ez már egészen télies idő. Nézze meg így is a karácsonyi vásárt! Még jobban fog esni a forralt bor, jó lesz a tűz körül álldogálni.

 

Címlapon

mutasd mind

Vélemények

mutasd mind