Távozott posztjáról Szrecsko Szekulovics, a Szedeák vezetőedzője

A kosárlabda-rajongók meglepetésére tegnap este Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője benyújtotta lemondását.
Vass Imre

2021. november 09. 08:33

Távozott posztjáról Szrecsko
Szekulovics, a Szedeák vezetőedzője

Tavaly a bajnokságban a csapatot bronzéremig vezető tréner fáradságával indokolta döntését. Ez a szezon rosszul indult a Szegednek, nyolc meccsből csak hármat nyert meg és így jelenleg a 11. helyen áll.

 

A klub Facebook-oldalán jelentette be a vezetőedző döntését, aki úgy fogalmazott:

 

„Úgy érzem, a kialakult helyzetben már nem tudok a csapatnak segíteni. Nem vagyok az a típus, aki mindenáron ragaszkodik a pozíciójához, csak azért, hogy pénzt kapjon érte. Köszönöm a közös munkát a Szedeák vezetőinek, mindig, mindenben támogattak, partnerek voltak, jó volt itt dolgozni. Bízom abban, hogy egy új edző, egy új impulzus lendületet ad a csapatnak.”

 

Kardos Péter, a Szedeák elnöke elmondta, a vezetőséget váratlanul érte Szrecsko Szekulovics lemondása, amelyre egyáltalán nem számítottak. Hangsúlyozta, ők mindenképpen vele képzelték volna el a folytatást, azonban elfogadták döntését és megköszönték az eddigi munkáját. A vezetőedzői feladatok ellátásával Simándi Árpádot bízták meg. Kardos Péter kiemelte: „minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy túl legyünk ezen a nehéz perióduson.”

Tovább olvasom