Talán a Zalaegerszeg ellen sikerül megtörni a rossz sorozatot

Rossz heteken van túl a Naturtex-SZTE-Szedeák csapata, az utolsó három mérkőzését elveszítette, utoljáramég tavaly december 27-én tudtak győzni a Szolnok ellen. Most a bajnoki pontvadászat utolsó helyén álló Zalaegerszeg ellen javíthatnak ma délután hazai pályán.
Vass Imre

2022. január 15. 13:35

Talán a Zalaegerszeg ellen sikerül megtörni a rossz
sorozatot

A Kaposvár elleni, egy héttel ezelőtti vereség után a 10. helyre csúszott vissza a Szedeák a tabellán. A ma délutáni mérkőzésre 7 napja volt felkészülni Simándi Árpád csapatának. Van min javítani, szerencsére mindenki egészséges, így a legjobb összeállításban léphet pályára a Szeged.

 

Hiába utolsó jelenleg a Zalaegerszeg, nem szabad leírni őket, mivel az utóbbi két mérkőzésüket megnyerték a Kecskemét és az Oroszlány ellen, míg a Szedeák három vereségen van túl, kikaptak a Soprontól, a Körmendtől és legutóbb a Kaposvártól.

 

Simándi Árpád, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője a klub honlapján azt mondta, ő még nem temeti a csapatát és azt szeretné, ha nem hátra, hanem előre, az előttük álló feladatokra tekintenének. Hozzátette, a szombati ellenfél biztosan nagy önbizalommal érkezik majd Szegedre, azonban nekik ezt a meccset hazai pályán mindenképpen meg kell nyerni.

 

A mérkőzésre az újszegedi sportcsarnokban szombaton 18 órakor kerül sor.

Címlapon

mutasd mind