Szombaton éjszakai futás az újszegedi ligetben

Szerda éjfélig lehet nevezni, a Fuss a Szegedi Gyermeksebészetért csoportot támogatják.
Szeged.hu

2022. augusztus 03. 16:48

Szombaton éjszakai futás az újszegedi ligetben

Run4Night 12 órás élményfutásra várja a hobbi és profi futókat a Szegedi Sport és Fürdők Kft. az újszegedi ligetbe. Szombat este 6 órától, egészen vasárnap reggel 6 óráig lehet futni, akár 1 kört, akár ultramaratoni távot.

 

Fesztivál-hangulattal, LED-show-val, fényekkel biztosítják az élményt, sztárvendégként pedig Kiss Orsi, Kisó érkezik, akik fut is a résztvevőkkel.

 

A szervezők amellett, hogy a mozgás és futás örömét szeretnék megmutatni, célul tűzték ki, hogy a 2019-ben felállított rekordjukat is megdöntsék a szegediekkel. Akkor közel 1000 fő 11 ezer 208 kilométert teljesített 12 óra alatt. Az összegyűjtött kilométereket ismét jótékony céllal a Fuss a Szegedi Gyermeksebészetért csoportnak ajánlják fel.

 

A futók között 18 és 23 óra között óránként ajándékokat sorsolnak a szervezők. Az ÖtPróbázók számára nem csak pontgyűjtési lehetőség az éjszakai futás, hanem meglévő pontjaikat is ajándékokra tudják váltani.  

 

Kedvezményes előnevezésre augusztus 3 éjfélig van lehetőség a portal.szegedsport.hu oldalon, ezt követően a rendezvény napján, a helyszínen várják az indulókat nevezőket.

Vélemények

mutasd mind