Az utolsó percekben dőlt el a találkozó: Szombathelyi Haladás–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0–1 (0–0)

Három mérkőzésből csak egyet nyert meg a Szeged, így nagyon fontos találkozó várt a csapatra a régebben szebb napokat látott Haladás ellen.
Vass Imre

2022. augusztus 17. 19:30

Az utolsó percekben dőlt el a találkozó: Szombathelyi Haladás–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0–1 (0–0)

Az első félidő elején a vendég kék-feketék voltak az aktívabbak, azonban a kapuk nem forogtak veszélyben. Az első két helyzet a Haladás előtt adódott, de Molnár fejese mellé, a lövése pedig fölé szállt. 

 

A félidő közepére kiegyenlített lett a küzdelem, sőt egy Gajdos helyzetet is feljegyezhettünk, a fejes azonban fölé ment.

 

A 34. percben nagyot mentett Molnár-Farkas, Borvető hét méteres fejesét a gólvonalról tenyerelte ki.

 

A második félidő tulajdonképpen ott folytatódott, ahol az első véget ért, egyik csapat sem tudott a másik fölé kerekedni. A legizgalmasabb jelenet az volt, amikor a Haladás egyszere hármat is cserélt. 

 

A félidő közepén veszélyes támadást vezetett a Szeged, Sipos játszott Doboshoz, azonban a lövése elgurult a kapu előtt. 

 

A 84. percben váratlanul megszerezte a vezetést a vendég együttes. Szakály szöglete átszállt a védők felett, a másik oldalon Gajdos jókor érkezett és öt méterről lőtt a hálóba. (0-1)

 

Az utolsó percekben a Haladás mindent megtett az egyenlítésért, folyamatosan vezette a támadásait, a szegediek pedig 11 emberrel őrizték az eredményt. A végén még Molnár-Farkas bemutatott egy újabb bravúrt és így megszerezte második győzelmét a Szeged-Csanád Grosics Akadémia.

 

Szombathelyi Haladás–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0–1 (0–0)

Szombathelyi Haladás: Verpecz – Simut, Csató, Németh M., Bosnjak – Derekas (Csernik, 57. p), Hursán, Sipos, Doktorics (Horváth, 57. p) – Molnár R. (Lencse, 76. p), Borvető (Tapai, 57. p). Vezetőedző: Németh Szabolcs.

Szeged-Csanád GA: Molnár-Farkas – Könczey, Tóth B., Szilágyi, Beronja – Sipos Sz., Simon Á. (Farkas, 81. p) – Pintér Á. (Dobos, 67. p), Szatmári (Szakály, 81. p), Gajdos – Haruna (Bíró, 59. p). Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics.

Sárgalap: Hursán (80. p),

Gólszerző: Gajdos (84. p)