SZIN 2018: Majka & Curtis – búcsúkoncert lett, Majka kirúgta szerzőtársát

A Partfürdőn jelentette be Majoros Péter, a szerda esti koncert első száma után, hogy nem dolgozik többet együtt Curtisszel. Majka társának drogproblémáira hivatkozva fejezi be a közös munkát.

2018. augusztus 23. 15:06

Curtis is megszólalt, íme:

* * *

Információink szerint Curtis a SZIN előtt is bedrogozott, közvetlenül a koncert előtt, és egész egyszerűen eltűnt Szegeden. A taxisok adták egymás között az infót, hogy aki látja, szedje össze a városban. Ezért majdnem elmaradt a koncert is. Végül mégis felléptek nélküle Majkáék, aki valószínűleg hirtelen felindulásból jelentette be így, a koncerten a szakítást, annyira ideges, dühös volt a társára és a helyzet miatt.

A hajnali órákban a fesztiválon arról lehetett hallani, hogy Curtist megtalálták, az SBO-ra vitték, ahová a fellépés után a zenekar is bement hozzá. Ezt mostanáig nem erősítették meg semmilyen formában.

Nem sokkal a koncert után Majka Facebook-oldalán tett közzé egy hosszú posztot a szakításukról. Konkrétan nincs benne, mi történt most a SZIN előtt, viszont egy ideig válaszolt rajongók hozzászólásaira.

„A szívem megszakad, de nincs több fegyver a kezemben, hogy megoldjam ezt a problémát!

Szeretlek haver! Köszönöm az elmúlt 8 évet! Örülök, hogy ismerlek és annak is, hogy együtt dolgoztunk! Sose volt meg ilyen társam és valószínű nem is lesz.
Az biztos, hogy lesz miről mesélni majd az unokáknak.
Az egész zenekar melletted van továbbra is. Erőt és kitartást kívánunk!!
Remélem az életed rendbe jön, és rájössz, hogy nincs rosszabb dolog az elfecsérelt tehetségnél. Minden jót!”

 

Korábban írtuk:

A koncerten Majka arról is beszélt, Curtis drogproblémái miatt majdnem lemondták ezt a fellépést is, de végül másképp döntött, és eljöttek.