Szilágyi Liliána apja reagált lánya vádjaira

Az úszó Instagram-oldalán tárta fel, hogyan bánt vele állítása szerint hosszú évek óta az apja, Szilágyi Zoltán. Az apa nyílt levélben válaszolt.
Garai Szakács László

2021. december 30. 17:49

Szilágyi Liliána apja reagált lánya
vádjaira

Viseld édesanyád családnevét! – ezt kéri Szilágyi Zoltán a lányától, Lilánától. Az ügyvéd nyílt levelet írt, néhány szerkesztőséghez eljuttatta, mi a Magyar Hírlap oldalán találtuk meg. Szilágyi Zoltán szerint anyagi kérdések is lehetnek a háttérben.

 

Szilágyi Liliána tegnap Instagram-oldalán írt részletesen arról, mi minden történt vele hosszú éveken át. Aznap jelent meg D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal sorozatának az az epizódja, amiben az úszó szintén a bántalmazásáról beszél.

 

 

Íme Szilágyi Zoltán nyílt levele, változtatás nélkül közöljük:

 

„Kedves Liliána!

 

Hat éve teszed velem, amit teszel, eddig csendben tűrtem. Most, hogy már a húgodat is belekeverted, s mindezt a nagy nyilvánosság előtt, először és utoljára meg kell szólalnom-szintúgy a nyilvánosság előtt. Ezt követően nem kívánok a sajtóban védekezni vagy magyarázkodni, mert amit állítasz, az ellen nem lehet védekezni, hiszen hogyan bizonyítsam, hogy sosem vertelek vagy bántalmaztalak sem Téged, sem édesanyádat, sem húgodat... Ugyanakkor az ügyben a kijelentéseid miatt általam indítandó büntetőeljárás során ez várhatóan tisztázódni fog.

 

Aki valóban ismer engem és Téged, az úgyis tudja az igazat. Bármit is állítasz, szilárdan kitartok a hat évvel ezelőtti elhatározásom mellett, azaz bármennyire is tönkre akarsz tenni ezért vagy azért, illetve bármennyire próbálod magadra irányítani a figyelmet: nem támogatlak tovább anyagilag sem Téged, sem édesanyádat, ennek valódi okát pedig mindketten pontosan tudjátok.

 

Minden egyes hamis szavad egy-egy késszúrás a szívembe, de nagykorú vagy és felelős a saját döntéseidért, cselekedeteidért.

 

Azt csak remélni merem, hogy egyszer, amikor majd szembenézel azzal, hogy mit tettél, Te meg tudsz majd bocsátani magadnak.

 

Addig viszont arra kérnélek – amit már korábban is kértem Tőled –, hogy a Szilágyi név helyett viseld édesanyád családnevét, mert nem hiszem, hogy akár a Te, akár az én vonatkozásomban a továbbiakban bármilyen okból is indokolt lenne, hogy te Szilágyi Liliánának nevezd magad.

 

Dr. Szilágyi Zoltán”

Tovább olvasom

Címlapon

mutasd mind