Szeretne egy színpadon állni Ónodi Eszterrel, Janza Katával vagy Lakatos Márkkal? Most itt a lehetőség, jelentkezzen castingra!

A Szegedi Szabadtéri Játékok augusztus 12-én mutatja be a világ musicalirodalmának egyik legnépszerűbb darabját, a Chicagót olyan neves művészek főszereplésével, mint Ónodi Eszter, Janza Kata, Nagy Ervin, Mészáros Máté, vagy Lakatos Márk. A hat estén is látható produkcióhoz most statisztákat keres a fesztivál.
Rafai Gábor

2022. július 14. 12:18

Szeretne
egy színpadon állni Ónodi Eszterrel, Janza Katával vagy Lakatos Márkkal? Most
itt a lehetőség, jelentkezzen castingra!

18 és 38 év közötti férfiak jelentkezését várja a Szegedi Szabadtéri Játékok a Chicago című produkcióban való közreműködésre. 

 

A statisztaszerepre pályázóknak Papp Janó jelmeztervező és Barta Dóra koreográfus tart válogatást július 19-én, kedden délután 4 órától a Szegedi Nemzeti Színház balett-termében. 

 

Az alkotók középmagas-magas, sportos vagy átlagos testalkatú urakat keresnek. Kizárólag olyanok jelentkezésére számítanak, akik tudják vállalni a jelenlétet 

  • a próbaidőszak teljes hátralévő szakaszában (július 27-től augusztus 11-ig), valamint
  • az összes előadáson (augusztus 12., 13., 14., 18., 19., 20.) és
  • szükség esetén az esőnapokon (augusztus 15., 16., 21., 22.).

 

A jelentkezők előzetes regisztrációját a szervezők a produkcio@szegediszabadteri.hu címen várják július 17-én, vasárnap délután 4 óráig. 

 

További információ is ezen az elérhetőségen kérhető.