Szegedi Tükör: Szeged példát mutat szolidaritásból, a város már a járvány utáni újjáépítésen is dolgozik

Botka László, Szeged polgármestere a Szegedi Tükörnek adott interjújában arról beszélt, „célunk, hogy hosszú távon erősebben jöjjünk ki ebből a válságból. A következő egy évben párthovatartozástól függetlenül nagyobb szükségünk lesz egymásra, mint valaha, nemcsak Szegeden, hanem az egész országban is.”

2020. április 04. 09:38

Szegedi Tükör: Szeged példát mutat szolidaritásból, a város már a járvány utáni újjáépítésen is dolgozik

Ott van az Ön postaládájában is a város ingyenes hetilapja, a Szegedi Tükör! Mi történt Szegeden, mi történt a szegediekkel a héten? Tizenkét oldal tartalmas és szórakoztató olvasnivaló nemcsak a hétvégére. Az eheti lapszámból:

  • Botka László polgármester arra kér mindenkit a rendkívüli járványügyi helyzetben, hogy ha teheti, maradjon otthon. A polgármester hisz abban, hogy Szeged, ahogy történelme során már annyiszor, összefogással túl fog jutni a koronavírus-járvány okozta válságon.
  • Folyamatosan csökken az autók, valamint a villamosokon, trolikon és buszokon utazók száma Szegeden a rendkívüli járványügyi helyzetben.
  • A krízishelyzetekben lehetőség is rejlik – vallja Mihalec Gábor sándorfalvi pszichológus, pár- és családterapeuta.

Szegedi Tükör. A város és lakói.

Tegye el elektronikusan is az újságot! Töltse le a lapot!

Nem kapott valamiért Szegedi Tükröt? Ide írjon levelet! Kérjük, írja meg neve mellett a címét is, ezzel is segítve munkánkat!

Tovább olvasom